Blogul nostru

Sezonul de rent a car si extra sezonul de rent

Facem aceasta postare pentru a face diferenta dintre sezonul de rent a car si extra sezon. Ca si companie de rent a car bucuresti dorim sa va impartasim informatii cat mai exacte. Sezonul de rent incepe din sfarsitul lunii aprilie si tine pana in luna septembrie. Preturile cele mai mari sunt in luna august. Ca si companie de rent a car bucuresti va putem impartasi aceste informatii sunt intr-o maniera cat mai veritabila. De asemeni extra sezonul este in restul anului, iar preturile cele mai scazute sunt in luna februarie.

Pe prima pagina pe rent a car bucuresti

Incepand din 1 septembrie vom fi mai aproape de dumneavoastra. De la 1 ne puteti gasi pe prima pagina pe cuvinte cheie ca rent a car bucuresti sau rent a car otopeni. Nu uitam sa va multumim, deoarece datorita dumneavoastra am ajuns la acest nivel si va asteptam in continuare pentru a ne contacta. Va multumim!

Rent a car bucuresti mai ieftin

Avem acum reduceri de 15% pentru toti cei care inchiriaza masina in judetul Bucuresti. Astfel acum avem rent a car Bucuresti la preturi foarte mici. Datorita faptului ca majoritatea inchirierilor realizate la Premium Rental au fost realizate in judetul Bucuresti, ne-am gandit sa le oferim clientilor nostri posibilitate de a beneficia de reduceri substantiale.

Urmeaza mai tarziu sa oferim reduceri si pentru cei care inchiriaza masina din aeroport. Oferta rent a car bucuresti mai ieftin va fi disponibila pana pe 30 septembrie. Absolut toate inchirierile ce au la baza ridicarea masinii din judetul Bucuresti va beneficia de aceasta reducere.

Premium Rental

Suntem o firma de rent a car bucuresti si de rent a car otopeni existenta pe piata din Romania de mai bine de 10 ani si tot acest timp am reusit sa mentinem un standard din ce in ce mai ridicat pe piata din Romania si totodata sa oferim si cel mai bun raport calitate-pret. Premium Rental este acum pentru dumneavoastra si va va pune pe acest blog informatii din domeniul nostru.

Am inclus pe piata din Romania termenul rent a car bucuresti fara garantie pentru prima oara. Suntem alaturi de dumneavoastra indiferent daca veti inchiria un autovehicul de la noi sau de la alta companie. Suntem alaturi de dumneavoastra cu informatii care va vor ajuta sa realizati cea mai buna alegere. Aveti la indemana blogul nostru unde vom posta tot timpul informatii suplimentare despre toate elementele noi aparute in domeniul rent a car.

Diferenta dintre garantie si asigurare

Garantia este pentru dumneavoastra o suma fixa ce trebuie platita de fiecare cand inchiriati o masina. Fiecare autovehicul are cate o suma diferita fata de celelalte. Acest lucru difera in functie de vechimea ei, de valoarea ei, dar si de alte defectiuni pe care aceasta le-a avut de-a lungul timpului. Spre exemplu pentru un Logan din 2012, care nu a avut pana acum niciun accident garantia poate fi intre 200 si 300 de euro.

Garantia poate fi retinuta in totalitate sau poate fi retinuta doar partial. Acest lucru se realizeaza in functie de paguba produsa. Daca accidentul nu s-a produs din vina dumneavoastra, exista sanse sa nu platiti deloc garantia respectiva. Conteaza foarte mult sa ramaneti la locul accidentului Pentru mai multe informatii ne puteti gasi pe cuvintele rent a car otopeni sau rent a car bucuresti pe prima pagina sau ne puteti contacta la numarul de telefon: .

Diferenta dintre garantie si asigurare ( Partea a II-a )

Asigurarea este o plata zilnica pentru autovehiculul inchiriat de dumneavoastra. Asigurarea poate acoperi anumite pagube, specificate in termenul de asigurare. In cazul in care apare un incident masina este protejata de asigurarea respectiva. Pentru o observa care modalitate satisface cel mai bine cerinta dumneavoastra trebuie sa comparati tot timpul numarul de zile.

In situatia in care va inchiriati masina pentru mai mult de o luna, atunci autovehiculul dumneavoastra ar trebui sa mearga pe varianta garantiei, deoarece asiguarea ar depasi foarte mult suma platita in garantie si astfel, suma platita ar fi foarte mare. Spre exemplu pe garantia de 250 de euro, asigurarea zilnica este de 9 euro pe zi. Dupa 30 de zile asigurarea ar ajunge la 270 de euro. Daca doriti mai multe informatii, indiferent daca veti inchiria masina de la noi sau ne puteti contacta la numarul de telefon: 0725448389 sau ne puteti gasi pe internet pe cuvintele rent a car bucuresti.

Rent a car Bucuresti

Suntem printre primele companii de rent a car bucuresti din Romania si am facut acest blog pentru dumneavoastra pentru a va pune la dispozitie toate informatiile despre inchirierea unei masini. Vom pune informatii, ca de exemplu: ce se merita mai mult? Inchirierea unei masini asigurate sau inchirierea acesteia pe baza de garantie.

Puteti gasi informatii aditionale si pe paginile noastre Rent a car bucuresti. Pe aceste pagini vom posta toate noutatile pe partea de rent a car din municipiul Bucuresti. Referitor la intrebarea de mai inainte, pentru a inchiria un autovehicul pentru o perioada mai mica de o saptamana puteti apela la varianta unei asigurari, pentru a nu bloca bani care va pot fi de folos pe o garantie. Stim cu totii ca daca apelati la varianta unei garantii aceasta va poate bloca pe cont cel putin 300 de euro.

Rent a car Otopeni

Ne puteti gasi de acum incolo pe toate tarile si pe cuvinte precum: inchirieri masini bucuresti, dar si pe inchirieri masini otopeni. Vom continua astazi cu o informatie ce are o urma de nedumerire pe piata inchirierilor de masini din Romania. In ce situatii cand inchiriezi masina am kilometri nelimitati?

Un autovehicul, in functie de pretul acestuia poate avea kilometri nelimitati. Numarul de kilometri poate fi nelimitat si la masinile mai mici, iar acest lucru depinde doar de compania de rent a car. Exista totusi unele companii care nu accepta sistemul de inchiriere cu kilometri nelimitati pentru nicio masina. Pentru a vedea daca masina va avea sau nu kilometri nelimitati va trebui sa fiti de fiecare data atenti in momentul in care inchiriati masina de pe site-ul companiei, daca are o anumita optiune unde se bifeaza numarul de kilometri, ( daca sunt nelimitati sau nu ) sau sa verificati contractul, anume sa va uitati la termenii si conditiile specificate de firma.

Inchirieri masini Bucuresti

Va asteptam la compania Premium Rental - rent a car bucuresti. Pentru cereri de oferta ne puteti apela pe mail rezervari@premium-rental.ro sau ne puteti contacta telefonic, pentru mai multe detalii.

O alta informatie ce ar putea sa va ajute atunci cand inchiriati un autovehicul, este sa nu uitati sa va inchiriati de fiecare data si un GPS pentru navigare. Chiar daca nu veti avea nevoie de el si cunoasteti foarte bine zona unde veti merge, puteti sa intampinati anumite dificultati, deoarece traseul stiut s-ar putea sa se fi schimbat, asa ca cel mai bine este sa aveti si un GPS pe langa dumneavoastra. Pretul acestora rar depasesc 5 euro pe zi. La noi in anumite perioade il puteti inchiria si gratis.

Inchirieri masini Otopeni

Sfaturile noastre sunt pentru orice tip de client. Puteti apela la noi pentru cere orice tip de sfat in materie de rent a car, indiferent daca veti inchiria sau nu masina de la noi. Suntem alaturi de dumneavoastra indiferent ce decizie ati lua. De azi incolo ne puteti gasi si pe cuvinte ca inchirieri auto bucuresti si inchirieri auto otopeni.

Cum aleg cel mai bun raport calitate-pret? Aceasta este una dintre cele mai dese intrebari in materie de rent a car. Trebuie sa stiti dinainte ca inainte de toate ca in orice domeniu este sezon si extra-sezon. Asa ca preturile din sezon sunt intotdeauna si orice companie cu 20% mai mari decat in extra-sezon. Spre exemplu daca vreti sa aveti un pret mai mic pentru masina inchiriata ar fi foarte bine daca ati inchira-o dinainte de luna mai. Preturile medii pentru masinile care nu sunt de lux nu ar trebui sa depaseasca 25 de euro. Asa ca daca veti inchiria un logan spre exemplu, pretul acestuia nu ar trebui sa depaseasca 22 de euro pe zi.