Locatii de livrare

Inchirieri masini Bucuresti

Premium Car Rental ofera sevicii non-stop de Inchirieri masini Otopeni cu livrare imediata si gratuita la biroul nostru sau la locatia dumneavoastra. Compania noastra de rent a car otopeni pune la dispozitie pentru dumneavoastra o flota ce cuprinde o gama foarte variata de autovehicule de ultima generatie.

O caracteristica importanta in derularea afacerii noastre este grija fata de client demonstrata prin calitatea serviciilor de rent a car bucuresti oferite de compania nostra. Pentru confortul si siguranta calatoriei dumneavoastra, completati formularul de rezervare cu cel putin 24 de ore inainte de ridicarea masinii. Deasemenea nu ezitati sa ne contactati la telefon +40725448389

Inchirieri masini Otopeni

Premium Car Rental te asteapa pe Aeroportul Henri Coanda – Otopeni pentru a-ti oferii serviciul de inchirieri masina direct in aeroport. Livrarea masini se va face la Aeroportul Otopeni de catre un reprezentant Premium Car Rental la data si ora exacta specificata de dumneavoastra in rezervare. Inchirierea unei masini in Aeroport Otopeni este cel mai bun mod de a circula liber, atat pentru a ajunge in Bucuresti, cat si pentru orice calatorie in Romania. Ne evidentiam prin calitatea serviciilor de rent a car otopeni oferite de compania nostra si in rapiditatea si profesionalismul reprezentantiilor nostri.

Pentru confortul si siguranta calatoriei dumneavoastra, completati formularul inchirieri auto Otopeni cu cel putin 24 de ore inainte de ridicarea masinii. Deasemenea nu ezitati sa ne contactati la telefon +40725448389.

Inchirieri auto Bucuresti fara garantie

Cand inchiriati un autovehicul, dumneavoastra, chiriasului, vi se va cere sa platiti un depozit egal cu valoarea francizei de asigurare pe care va trebui sa-l platiti in situatia in care autovehiculul va fi avariat pe perioada inchirierii. Daca autoturismul dumneavoastra este avariat, depozitul va fi retinut si considerat plata a pagubelor provocate. Premium Car Rental ofera produsul ASIGURARE TOTALA care, daca este achizitionat inainte de preluarea masinii, ofera FRANCIZA si DEPOZIT €0.